Fabricat in Romania“Fabricat în România” nu este doar un slogan oportunist agățat de un nou trend care se bucură de succes în ultima vreme. În fapt, este proiecția unei viziuni, este fundația pe care s-a proiectat drumul companiei noastre. Un drum dezvoltat în România, acum mai bine de 12 ani, la construcția căruia au participat angajații (am creat peste 90 de locuri de muncă), furnizorii, colaboratorii și beneficiarii noștri.
Economia, așa cum o vedem noi, este asemeni unei rețele de drumuri, mai bine sau mai prost asfaltate, care se intersectează în permanență și care menține o țară în viață. Suntem fericiți că am reușit să creăm și noi un tronson, pe care ne-am străduit să îl facem cât mai ușor practicabil și care s-a întretăiat până acum cu drumurile altor companii, aducându-ne aportul la ceea ce specialiștii numesc economia pe orizontală.

Credem cu convingere că trebuie să dam înapoi spațiului din care venim toată energia noastră. Este o datorie de onoare față de trecut dar și față de viitorul nostru și al copiilor noștri. Mai mult, despre acest concept am putea spune ca este o dulce povară, într-un timp în care foarte mulți dintre noi consideră că este mai facil să imporți un produs, să îl facturezi și să îl vinzi.
Într-adevăr, a produce în România nu este tocmai un hobby, este o luptă permanentă ce te responsabilizează, te chinuie uneori, te determină să gândești să renunți alteori, dar care te face să te simți întotdeauna util și de ce nu, învingător.

Ce înseamnă “Fabricat în România”:

– Locuri de muncă;
– Impozite și taxe plătite către Statul Român;
– Materie primă achiziționată, cu precădere, din România, implicit susținerea altor locuri de muncă;
– Servicii plătite către furnizorii de utilități (apă, curent, gaz);
– Ambalaje achiziționate exclusiv din România;
– Plăți către firmele de transport pentru livrare de produse (alte salarii, impozite și taxe de drum, combustibil achiziționat din România).

Altfel spus:
Banii proveniți din impozite și taxe rămân în România și vor putea susține educația, sănătatea, cultura.
Copiii tăi, rudele și prietenii tăi vor avea un loc de munca în România, nefiind tentați să ia calea străinătății, aducându-și contribuția la dezvoltarea altor țări.
România devine o țară prosperă, cu o economie puternică la care ai contribuit și tu!

Raliul Deltei, iunie 2015 – Comunicat de presă

 

Tu decizi unde pleaca banii tai

Tu decizi unde pleaca banii tai

 

Fabricat în România susținut în premieră de Pro-X la Raliul Deltei 2015

Fabricat în România susținut de Pro-X la Raliul Iașului

Fabricat în România susținut de Pro-X la Trofeul Teliu