Modul de Livrare a Produselor:

Conform legislației în vigoare, prin efectuarea comenzii și primirea confirmării prin email a acesteia, între părți (SC ChemSol Group SRL și Cumpărător) s-a incheiat un “contract la distanță”.

 1. În baza acestui contract, la prezentarea de către firma de curierat a coletului, Cumparatorul are obligația să semneze de primire și să achite contravaloarea acestuia, indiferent dacă între timp s-a răzgândit.
 2. Pentru returnarea unui produs procedura este prezentată în paragraful B.
 3. ChemSol Group SRL consideră acest contract, titlu executoriu pentru prejudiciile ce îi pot fi aduse prin neridicarea coletului, iar clientul acceptă acești termeni contractuali.
 4. Pentru cumpărători persone fizice, livrarea produselor pe teritoriul României se face exclusiv prin firma de curierat Fan Courier.
 5. Pentru firme (personae juridice), livrarea produselor pe teritoriul României se poate face prin orice firmă de curierat sau pot fi livrate de reprezentantul zonal al vânzătorului (Pro-X).
 6. Cumpărătorul va suporta costurile de livrare.
 7. În cazul unei comenzi ce depășește valoarea de 2500 Lei, ce conține doar produse din gama Cosmetice Auto Pro-X sau din gama Antigel, produsele se vor livra gratuit. Pentru celelalte produse nu oferim opțiunea de “livrare gratuită”.
 8. În cazul cumpărătorilor persone juridice (firme), pentru livrarea produselor, reprezentantul zonal al vânzătorului, poate percepe taxa de livrare (cost curierat) sau poate anula aceste costuri. Aceasta este strict la latitudinea reprezentantului zonal, în funcție de distanța pentru livrare.
 9. Toate comenzile primite vor fi procesate și trimise spre livrare în maxim 48 de ore de la plasarea lor în magazinul online.
 10. Comenzile plasate în afara programului de lucru (sâmbăta, duminica sau în zilele de sarbatoari legale), vor fi procesate și expediate în următoarea zi lucrătoare.
 11. Costul de transport prin Curier este de 18,5 lei pentru primul Kg, la care se adaugă 1 leu pentru fiecare kilogram în plus. Termenul de livrare este de 24 de ore în raza de acoperire a firmelor de curierat: URGENT CARGUS (CLICK AICI) si FAN CURIER (CLICK AICI), iar în afara acestor zone de acoperire, costul de transport va creste, în funcție de numărul de Km.
 12. Prețul final platit de cumpărător este format din: valoarea totală a produselor comandate și costul de expediție perceput de curier.

 

ATENȚIE: Acceptarea bunurilor
La prezentarea coletului cu produse de către firma de curierat, Cumpărătorul are obligația să
semneze de primire și să achite contravaloarea acestuia. Ulterior, coletul poate fi desigilat, iar
conținutul/produsele verificate.
Cumpărătorul are dreptul să nu accepte bunurile livrate în cazul în care acestea nu sunt conforme cu detaliile tehnice specificate în comandă. În acest caz Vânzătorul își asumă responsabilitatea aducerii produselor la conformitate în cel mult 14 zile.
De asemenea, Clientul (persoană fizică) are dreptul de retur a produselor în termen de 14 zile de la achiziționarea acestora. Vă rugăm să accesați condițiile generale de retur.