Acasa/lavete
 • Lavetă din microfibră  
  Lavetele Car Wash Pro-X sunt compuse din microfibră, PVA și alte materiale performante ce au proprietăți unice prin gradul ridicat de absorbție a lichidelor și durată îndelungată de întrebuințare. Sunt materiale cu proprietăți superioare bumbacului, ideale pentru întreținere auto cât și pentru uz casnic. Nu lasă urme și scame ,nu zgârie.  
  Dimensiuni: 40 x 54 cm  
 • Lavetă din microfibră și PVA  
  Laveta Chamois este compusă din microfibră, PVA și alte materiale performante ce au proprietăți unice prin gradul ridicat de absorbție a lichidelor și durată îndelungată de întrebuințare. Sunt materiale cu proprietăți superioare bumbacului, ideale pentru întreținere auto cât și pentru uz casnic. Nu lasă urme și scame, nu zgârie.  
  Dimensiuni: 50 x 54 cm  
 • Lavetă din microfibră și PVA  
  Laveta Magic Towel este compusă din microfibră, PVA și alte materiale performante ce au proprietăți unice prin gradul ridicat de absorbție a lichidelor și durată îndelungată de întrebuințare. Sunt materiale cu proprietăți superioare bumbacului, ideale pentru întreținere auto cât și pentru uz casnic. Nu lasă urme și scame, nu zgârie.  
  Dimensiuni: 50 x 54 cm  
 • Stoc epuizat
  Lavete din microfibră  
  Miracle Cloth  
  Lavetele Miracle Cloth sunt compuse din microfibră și alte materiale performante ce au proprietăți unice prin gradul ridicat de absorbție a lichidelor și durată îndelungată de întrebuințare. Sunt materiale cu proprietăți superioare bumbacului, ideale pentru întreținere auto cât și pentru uz casnic. Nu lasă urme și scame, nu zgârie.  
  Dimensiuni: 40 x 40 cm  
 • Lavete din microfibră  
  Miracle Cloth  
  Lavetele Miracle Cloth, Chamois și Car Wash sunt compuse din microfibră, PVA și alte materiale performante ce au proprietăți unice prin gradul ridicat de absorbție a lichidelor și durată îndelungată de întrebuințare. Sunt materiale cu proprietăți superioare bumbacului, ideale pentru întreținere auto cât și pentru uz casnic. Nu lasă urme și scame, nu zgârie.  
  Dimensiuni: 40 x 50 cm