Acasa/lavete
 • Lavetă din microfibră  
  Lavetele Car Wash Pro-X sunt compuse din microfibră, PVA și alte materiale performante ce au proprietăți unice prin gradul ridicat de absorbție a lichidelor și durată îndelungată de întrebuințare. Sunt materiale cu proprietăți superioare bumbacului, ideale pentru întreținere auto cât și pentru uz casnic. Nu lasă urme și scame ,nu zgârie.  
  Dimensiuni: 40 x 54 cm  
 • Lavetă din microfibră și PVA  
  Laveta Chamois este compusă din microfibră, PVA și alte materiale performante ce au proprietăți unice prin gradul ridicat de absorbție a lichidelor și durată îndelungată de întrebuințare. Sunt materiale cu proprietăți superioare bumbacului, ideale pentru întreținere auto cât și pentru uz casnic. Nu lasă urme și scame, nu zgârie.  
  Dimensiuni: 50 x 54 cm  
 • Lavetă din microfibră și PVA  
  Laveta Magic Towel este compusă din microfibră, PVA și alte materiale performante ce au proprietăți unice prin gradul ridicat de absorbție a lichidelor și durată îndelungată de întrebuințare. Sunt materiale cu proprietăți superioare bumbacului, ideale pentru întreținere auto cât și pentru uz casnic. Nu lasă urme și scame, nu zgârie.  
  Dimensiuni: 50 x 54 cm  
 • Stoc epuizat
  Lavete din microfibră  
  Miracle Cloth  
  Lavetele Miracle Cloth sunt compuse din microfibră și alte materiale performante ce au proprietăți unice prin gradul ridicat de absorbție a lichidelor și durată îndelungată de întrebuințare. Sunt materiale cu proprietăți superioare bumbacului, ideale pentru întreținere auto cât și pentru uz casnic. Nu lasă urme și scame, nu zgârie.  
  Dimensiuni: 40 x 40 cm  
 • Stoc epuizat
  Lavete din microfibră  
  Miracle Cloth  
  Lavetele Miracle Cloth, Chamois și Car Wash sunt compuse din microfibră, PVA și alte materiale performante ce au proprietăți unice prin gradul ridicat de absorbție a lichidelor și durată îndelungată de întrebuințare. Sunt materiale cu proprietăți superioare bumbacului, ideale pentru întreținere auto cât și pentru uz casnic. Nu lasă urme și scame, nu zgârie.  
  Dimensiuni: 40 x 50 cm