Pro-X sustine conceptul “Fabricat in Romania”

Fabricat in Romania “Fabricat in Romania” nu este doar un slogan oportunist agatat de un nou trend care se bucura de succes in ultima vreme. In fapt, este proiectia unei viziuni, este fundatia pe care s-a proiectat drumul companiei noastre. Un drum dezvoltat in Romania, acum mai bine de 8 ani, la constructia caruia au participat angajatii (am creat peste 70 de locuri de munca), furnizorii, colaboratorii si beneficiarii nostri. Economia, asa cum o vedem noi, este asemeni unei retele de drumuri, mai bine sau mai prost asfaltate, care se intersecteaza in permanenta si care mentine o tara in viata. Suntem fericiti ca am reusit sa cream si noi un tronson, pe care ne-am straduit sa il facem cat mai usor practicabil si care s-a intretaiat pana acum cu drumurile altor companii, aducandu-ne aportul la ceea ce specialistii numesc economia pe orizontala.

Credem cu convingere, ca trebuie sa dam inapoi spatiului din care venim toata energia noastra. Este o datorie de onoare fata de trecut dar si fata de viitorul nostru si al copiilor nostri. Mai mult, despre acest concept am putea spune ca este o dulce povara, intr-un timp in care foarte multi dintre noi considera ca este mai facil sa importi un produs, sa il facturezi si sa il vinzi. Intr-adevar, a produce in Romania nu este tocmai un hobby, este o lupta permanenta ce te responsabilizeaza, te chinuie uneori, te determina sa gandesti sa renunti alteori, dar care te face sa te simti intotdeauna util si de ce nu, invingator.

Ce inseamna “Fabricat in Romania”?
Locuri de munca;
Impozite si taxe platite catre Statul Roman;
Materie prima achizitionata, cu precadere, din Romania, implicit sustinerea altor locuri de munca;
Servicii platite catre furnizorii de utilitati (apa, curent, gaz);
Ambalaje achizitionate exclusiv din Romania;
Plati catre firmele de transport pentru livrare de produse (alte salarii, impozite si taxe de drum, combustibil achizitionat din Romania).

Altfel spus:
Banii proveniti din impozite si taxe raman in Romania si vor putea sustine educatia, sanatatea, cultura.
Copiii tai, rudele si prietenii tai vor avea un loc de munca in Romania, nefiind tentati sa ia calea strainatatii, aducandu-si contributia la dezvoltarea altor tari.
Romania devine o tara prospera, cu o economie puternica la care ai contribuit si tu!

Raliul Deltei, iunie 2015 – Comunicat de presa