Despre noi

Povestea si Viziunea Pro-X

Este binecunoscut faptul ca nu exista, pana la acest moment, o reteta consacrata a succesului. Acesta este, in fapt, o consecinta fireasca a insumarii unor factori precum: perspectiva, initiativa, munca, atitudine pozitiva, o doza importanta de noroc si, nu in ultimul rand, optimism.
Proiectul Pro-X a luat nastere in anul 2005 din initiativa unui om care a crezut cu incapatanare ca mediul de afaceri din tara noastra, indelung contestat, poate fi unul propice dezvoltarii unui business de mare anvergura.

Inca de la inceput, Pro-X avea sa cuprinda o gama completa de produse pentru cosmetica si intretinere auto, impartite in patru categorii: ProVision – produse pentru intretinerea suprafetelor vitrate interior/exterior, ProWash – detergenti si produse pentru spalatorii auto, ProCare – cosmetice auto pentru pasionati de detailing si ProPower – fluide tehnice, antigel, apa demineralizata, etc.
 

Primul catalog de produse Pro-X scanare din arhivaPrimul catalog de produse Pro-X scanare din arhiva
 

Primul catalog de produse Pro-X - scanare din arhivaPrimul catalog de produse Pro-X – scanare din arhiva
 

Pro-X este expert in vizibilitate, siguranta si confort la volan de peste 10 ani Pro-X este expert in vizibilitate, siguranta si confort la volan de peste 10 ani
 
Preocupati fiind de siguranta in trafic, am considerat de maxima prioritate, eliminarea problemelor asociate cu vizibilitatea redusa la volan, in conditii nefavorabile. Astfel, sub sloganul “In aceste timpuri, vizibilitatea este totul”, Pro-X a lansat, pentru inceput, o gama de patru produse, ce imbunatatesc considerabil VIZIBILITATEA la volan, confera SIGURANTA in trafic si CONFORT soferului, dandu-i astfel posibilitatea de a conduce mai relaxat.

Astazi, producem o serie complexa de peste 60 de produse (premiera in Europa de Est) ce se exporta in 8 tari si are in Romania o piata stabila, fiindu-i recunoscut statutul de lider national in domeniul produselor de cosmetica si intretinere auto.
Am acceptat aceasta provocare, la inceput cu entuziasm, mai tarziu cu responsabilitate, fiind preocupati in permanenta de modul in care produsele noastre raspund interesului unui numar atat de mare de beneficiari.
 

Cosmetice autoCosmetice auto

Am fost din start o sursa de inspiratie pentru competitorii nostri, care au incercat sa ne copieze, reusind, uneori, din punct de vedere al mesajului; calitatea si diversitatea nereusind sa le aduca la standardele impuse de noi.

Noi nu doar producem si comercializam produse pentru cosmetica si intretinere auto! Ne place sa credem ca putem influenta si de ce nu, chiar schimba atitudinea conducatorilor auto, aratandu-le ca detaliile pot face diferenta.